Назви посад для робітників, що організовують харчування працівників організації

Кадрові документи
11 травня 2022 року
|
1 хвилину Читати
user icon
Юрій Юров
експерт із професійної класифікації, Вінниця

ПРОБЛЕМА

Маємо на підприємстві пункт розігріву їжі. Він складається з кімнати-їдальні та кімнати з посудом, мікрохвильовими печами, холодильником. Прошу допомогти підібрати посади працівникам. Працівники слідкуватимуть за чистотою у приміщені, прибиратимуть посуд, розігріватимуть їжу, закуповуватимуть чай, каву, цукор, воду тощо. Плануємо мати два працівника пункту розігріву їжі, та старшого по відділу.

РІШЕННЯ

Відповідно до Національного класифікатора України ДК003:2010 «Класифікатор професій» (КП) та галузевого випуску ДКХП № 65 «Торгівля та громадське харчування» йдеться про дві окремі професійні назви роботи: «Кухонний робітник» та «Мийник посуду», які належать до класифікаційного угруповання 9132 — «Підсобні робітники та прибиральники в конторах, готелях та інших установах».

Наприклад, до окремих завдань та обов’язків «Кухонного робітника» належить:

- доставка готової продукції до місця роздачі або до експедиції;

- встановлення на підноси столових приборів, хліба, тарілок з холо...

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search