Застосовуйте професію коптильника ковбасного сиру без змін та розширень/уточнень.
Національний класифікатор України ДК 003:2010 «Класифікатор професій», затверджений наказом Держспоживстандарту від 28.07.2010 № 327 (КП), містить професійну назву роботи «коптильник ковбасного сиру» з кодом КП 8272. Кваліфікаційна характеристика професії вміщена до розділу «Виробництво молочних продуктів» Випуску 8 «М’ясна і молочна промисловість» ДКХП (далі — Випуск 8 ДКХП). Згідно з кваліфікаційною характеристикою складність робіт коптильника ковбасного сиру відповідає 2 розряду.
НДІ «Украгропромпродуктивність», який є розробником Випуску 8 ДКХП, забороняє відтворювати або використовувати випуск для перепродажу, інших комерційних цілей або угод/договорів на розроблення науково-дослідних робіт без отримання попередньої письмової згоди власників авторського права. Тож наведемо приклади окремих трудових функцій коптильника ковбасного сиру в довільній формі.
Завдання та обов’язки
Веде процес копчення ковб...