Як назвати працівника, який відповідатиме за раціон та якість харчування тварин, розроблюватиме технологічні карти виробництва

Усі оновлення
8 лютого 2024 року
|
1 хвилину Читати
user icon
Юрій Юров
експерт із професійної класифікації, Вінниця

Доречна назва посади — інженер-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва.

Національний класифікатор України ДК 003:2010 «Класифікатор професій», затверджений наказом Держспоживстандарту від 28.07.2010 № 327 (КП), передбачає професійну назву роботи «інженер-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва» з кодом КП 2213.2.

Кваліфікаційна характеристика професії вміщена у Випуск 2 «Сільське господарство та пов’язані з ним послуги» ДКХП.

Типові завдання та обов’язки:

  • здійснює технологічне забезпечення й організацію виробництва тваринницької продукції;
  • визначає взаємозв’язок селекційних і технологічних рішень;
  • забезпечує відповідність біологічних особливостей організму тварин індустріальним умовам виробництва;
  • забезпечує підвищення продуктивності тварин, зниження собівартості, зростання продуктивності праці та рентабельності тваринництва;
  • вирішує інженерні завдання з проєктування, будівництва, експлуатації об’єктів тваринництва і перероблення продукції, викор...
add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search