Посадова інструкція провідного мікробіолога лабораторії виробничої з контролю якості молочної сировини

Посадові інструкції
18 червня 2022 року

Коли знадобиться: при розробленні посадової інструкції враховано:

  • нормативну базу, що регулює проведення мікробіологічного контролю на підприємствах молочної промисловості;
  • професійні підходи, визначені у Міжнародній стандартній класифікації професій 2008 року (ISCO-08);
  • національну практику роботи мікробіологів у різних галузях та видах економічної діяльності.

Розробник — Юрій Юров, завідувач відділу із наукового забезпечення питань економіки праці та розвитку професійно-класифікаційної сфери Державної установи «НДІ соціально-трудових відносин» Міністерства соціальної політики України

Loading PDF…
add to bookmark this document
print document
download document
Open All Versions
Download materials
Page search