emblem

ДОВІДНИК
кваліфікаційних характеристик професій працівників
ВИПУСК 7
Загальні професії працівників виробництв харчової промисловості

Вступ

Випуск 7 «Загальні професії виробництв харчової промисловості» Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників (ДКХП) перепрацьований відповідно до Методичних рекомендацій щодо розроблення ДКХП з урахуванням уточнення кваліфікаційних характеристик професій робітників з урахуванням змін і доповнень до змісту робіт, які виникли під впливом упровадження досягнень науки, техніка, технології, організації виробництва та праці, нових вимог до якості продукції. У випуску враховано нові вимоги щодо розроблення кваліфікаційних характеристик і одночасно збережено наступність, традиції застосування і особливості будови вип. 51 ЕТКС «Общие профессии производств пищевой продукции» видання 1986 року.

Згідно із Законом України «Про освіту» та відповідно до вимог Класифікатора професій ДК 003-95 переглянуто у кваліфікаційних характеристиках розділ «Квалі...

  • Open ChapterЗміст
  • Open All VersionsПро документ