ДОВІДНИК
кваліфікаційних характеристик професій працівників
Випуск 65
Торгівля та громадське харчування
Вступ
Випуск 65 Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників підготовлено за результатами перегляду Випусків 00 та 55 ЕТКС (Единого тарифно-квалификационного справочника работ и профессий рабочих) на основі Державного класифікатора України «Класифікатор професій» ДК 003-95.
Підготовка Випуску 65 Довідника здійснена з урахуванням вимог та положень таких нормативно-методичних документів та законодавчих актів:
- Державного класифікатора України «Класифікація видів економічної діяльності» (ДК 009-96);
- постанови КМ України від 7 серпня 1998 р. № 1247 «Про розроблення державних стандартів вищої освіти»;
- постанови КМ України від 20 січня 1998 р. № 65 «Про затвердження Положення про освітньо-кваліфікаційні рівні (ступеневу освіту)»;
- Закону України «Про освіту»;
- Закону України «Про професійно-технічну освіту»;
- Закону України «Про загальну середню освіту»;
- Угоди між Мі...