ДОВІДНИК
кваліфікаційних характеристик професій працівників
Випуск 65
Торгівля та громадське харчування

Вступ

Випуск 65 Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників підготовлено за результатами перегляду Випусків 00 та 55 ЕТКС (Единого тарифно-квалификационного справочника работ и профессий рабочих) на основі Державного класифікатора України «Класифікатор професій» ДК 003-95.

Підготовка Випуску 65 Довідника здійснена з урахуванням вимог та положень таких нормативно-методичних документів та законодавчих актів:

- Державного класифікатора України «Класифікація видів економічної діяльності» (ДК 009-96);

- постанови КМ України від 7 серпня 1998 р. № 1247 «Про розроблення державних стандартів вищої освіти»;

- постанови КМ України від 20 січня 1998 р. № 65 «Про затвердження Положення про освітньо-кваліфікаційні рівні (ступеневу освіту)»;

- Закону України «Про освіту»;

- Закону України «Про професійно-технічну освіту»;

- Закону України «Про загальну середню освіту»;

- Угоди між Мі...

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search