emblem

НАЦІОНАЛЬНИЙ СТАНДАРТ УКРАЇНИ

Молоко коров’яче питне. Загальні технічні умови

ДСТУ 2661:2010

із Зміною № 1

МОЛОКО КОРОВЬЕ ПИТЬЕВОЕ
Общиетехнические условия

DRINKING COW MILK
General technical specifications

Чинний від 01 жовтня 2011 року

Передмова

1 РОЗРОБЛЕНО:

Технічний комітет «Молоко, м’ясо та продукти їх переробки» (ТК 140), Технологічний інститут молока та м’яса УААН, Міністерство аграрної політики України

РОЗРОБНИКИ:

Г. Єресько, д-р техн. наук; І. Романчук, канд. техн. наук (науковий керівник); Т. Рудакова, канд. техн. наук

2 ПРИЙНЯТО ТА НАДАНО ЧИННОСТІ:

наказ Держспоживстандарту України від 11 жовтня 2010 р. № 456

3 НА ЗАМІНУ

ДСТУ 2661-94

Зміна № 1

заверджена наказом ДП «УкрНДНЦ» від 21 серпня 2015 р. № 101. Чинна з 01 грудня 2015 р.

1. Сфера застосування

1.1 Цей стандарт поширюється на молоко коров’яче питне (далі — молоко питне), що виробляють із молока коров’ячого, яке підлягало нормалізації, температурному обробленню, розфасоване у споживче п...

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Page search