НАЦІОНАЛЬНИЙ СТАНДАРТ УКРАЇНИ
Молоко коров’яче питне. Загальні технічні умови
ДСТУ 2661:2010
із Зміною № 1
МОЛОКО КОРОВЬЕ ПИТЬЕВОЕ
Общиетехнические условия
DRINKING COW MILK
General technical specifications
Чинний від 01 жовтня 2011 року
Передмова
|
1 РОЗРОБЛЕНО: |
Технічний комітет «Молоко, м’ясо та продукти їх переробки» (ТК 140), Технологічний інститут молока та м’яса УААН, Міністерство аграрної політики України |
|
РОЗРОБНИКИ: |
Г. Єресько, д-р техн. наук; І. Романчук, канд. техн. наук (науковий керівник); Т. Рудакова, канд. техн. наук |
|
2 ПРИЙНЯТО ТА НАДАНО ЧИННОСТІ: |
наказ Держспоживстандарту України від 11 жовтня 2010 р. № 456 |
|
3 НА ЗАМІНУ |
ДСТУ 2661-94 |
|
Зміна № 1 |
заверджена наказом ДП «УкрНДНЦ» від 21 серпня 2015 р. № 101. Чинна з 01 грудня 2015 р. |
1. Сфера застосування
1.1 Цей стандарт поширюється на молоко коров’яче питне (далі — молоко питне), що виробляють із молока коров’ячого, яке підлягало нормалізації, температурному обробленню, розфасоване у споживче п...