НАЦІОНАЛЬНИЙ СТАНДАРТ УКРАЇНИ
Персики свіжі. Технічні умови
ДСТУ 7025:2009
ПЕРСИКИ СВЕЖИЕ
Технические условия
FRESH PEACHES
Technical terms
Чинний від 01 січня 2011 року
Передмова
1. РОЗРОБЛЕНО: |
Інститут садівництва Української академії аграрних наук |
2. РОЗРОБНИКИ: |
Н. Клочко, канд. с.-г. наук; П. Кондратенко, д-р c.-г. наук (науковий керівник); Л. Левчук; Л. Шевчук, канд. с.-г. наук; В. Юрченко |
3. ПРИЙНЯТО ТА НАДАНО ЧИННОСТІ: |
наказ Держспоживстандарту України від 22 травня 2009 р. № 193 |
4. УВЕДЕНО ВПЕРШЕ |
(зі скасуванням в Україні ГОСТ 21833-76) |
1. Сфера застосування
Цей стандарт поширюється на свіжі плоди персика всіх помологічних сортів (Persica vulgaris Mill.), які заготовляють та реалізують в торговельній мережі для споживання у свіжому вигляді та використовують для промислового переробляння.
Вимоги до якості плодів персика викладені у розділі 4.
2. Нормативні посилання
У цьому стандарті е посилання на такі нормативні документи:
Закон України «Про охоро...