emblem

НАЦІОНАЛЬНИЙ СТАНДАРТ УКРАЇНИ

Персики свіжі. Технічні умови

ДСТУ 7025:2009

ПЕРСИКИ СВЕЖИЕ
Технические условия

FRESH PEACHES
Technical terms

Чинний від 01 січня 2011 року

Передмова

1. РОЗРОБЛЕНО:

Інститут садівництва Української академії аграрних наук

2. РОЗРОБНИКИ:

Н. Клочко, канд. с.-г. наук; П. Кондратенко, д-р c.-г. наук (науковий керівник); Л. Левчук; Л. Шевчук, канд. с.-г. наук; В. Юрченко

3. ПРИЙНЯТО ТА НАДАНО ЧИННОСТІ:

наказ Держспоживстандарту України від 22 травня 2009 р. № 193

4. УВЕДЕНО ВПЕРШЕ

(зі скасуванням в Україні ГОСТ 21833-76)

1. Сфера застосування

Цей стандарт поширюється на свіжі плоди персика всіх помологічних сортів (Persica vulgaris Mill.), які заготовляють та реалізують в торговельній мережі для споживання у свіжому вигляді та ви­користовують для промислового переробляння.

Вимоги до якості плодів персика викладені у розділі 4.

2. Нормативні посилання

У цьому стандарті е посилання на такі нормативні документи:

Закон України «Про охоро...

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search