НАЦІОНАЛЬНИЙ СТАНДАРТ УКРАЇНИ
Кріп свіжий. Технічні умови
ДСТУ 8624:2016
FRESH DILL
Specifications
Чинний від 01 січня 2018 року
Передмова
1. РОЗРОБЛЕНО: |
Технічний комітет стандартизації «Овочеві і баштанні культури, насіння та посадковий матеріал» (ТК71), Інститут овочівництва і баштанництва Національної академії аграрних наук України (ІОБ НААН) |
2. ПРИЙНЯТО ТА НАДАНО ЧИННОСТІ: |
наказ Державного підприємства «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості» (ДП «УкрНДНЦ») від 29 березня 2016 р. № 89 |
3. НА ЗАМІНУ РСТ УССР 304-89 |
1. Сфера застосування
1.1. Цей стандарт поширюється на кріп свіжий (Anethum graveolens L.), вирощений у відкритому або захищеному ґрунті, який заготовляють і реалізують для споживання у свіжому вигляді та для промислового переробляння.
1.2. Вимоги щодо безпечності продукції викладено в 5.2, 5.3 та 5.4, вимоги щодо безпеки та охорони довкілля — в розділах 6, 7.