emblem

НАЦІОНАЛЬНИЙ СТАНДАРТ УКРАЇНИ

Кріп свіжий. Технічні умови

ДСТУ 8624:2016

FRESH DILL
Specifications

Чинний від 01 січня 2018 року

Передмова

1. РОЗРОБЛЕНО:

Технічний комітет стандартизації «Овочеві і баштанні культури, насіння та посадковий матеріал» (ТК71), Інститут овочівництва і баштанництва Національної академії аграрних наук України (ІОБ НААН)

2. ПРИЙНЯТО ТА НАДАНО ЧИННОСТІ:

наказ Державного підприємства «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості» (ДП «УкрНДНЦ») від 29 березня 2016 р. № 89
з 2018-01-01

3. НА ЗАМІНУ РСТ УССР 304-89

1. Сфера застосування

1.1. Цей стандарт поширюється на кріп свіжий (Anethum graveolens L.), вирощений у відкритому або захищеному ґрунті, який заготовляють і реалізують для споживання у свіжому вигляді та для промис­лового переробляння.

1.2. Вимоги щодо безпечності продукції викладено в 5.2, 5.3 та 5.4, вимоги щодо безпеки та охорони довкілля — в розділах 6, 7.

2. Нормативні посиланн...

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search